De aromabrander: Een heerlijke geur in iedere gewenste ruimte!

Je herkent het misschien wel, je schoonouders komen op bezoek en je wilt alles in huis tiptop hebben. Je hebt alles schoongemaakt en het aanrecht is leeg. Alleen lijkt het door de geur in huis dat je wel 10 honden verzorgt, in plaats van 1. Probeer dan eens een van onze aromabranders!

Met behulp van een aromabrander verspreidt u een aromatische geur in de ruimte. Men vult het kuipje aan de bovenkant met wat water en voegt naar keuze een etherische olie toe. Vervolgens plaatst u een waxinelichtje onder het kuipje waardoor het water met de etherische olie wordt verdampt in de ruimte. Zo kom je meteen van eventuele nare geurtjes af, sterker nog: het ruikt weer heerlijk in huis.

(De pijl geeft aan waar het kuipje zich bevindt)


Let wel op dat je de juiste hoeveelheid etherische olie gebruikt. Wanneer relatief veel olie in het kuipje giet ten opzichte van water, heb je kans dat de olie gaat branden. Zorg er dus voor dat het kuipje helemaal gevuld is met water. Voeg daarna 3 tot 5 DRUPPELS olie toe aan het kuipje. 1 milliliter bestaat ongeveer uit 20 druppels. Een gemiddeld waxinelichtje heeft 8 branduren. Minimaal 4 uur van de 8 blijft de aromabrander de geur afgeven van de desbetreffende olie.\nIn totaal verkopen wij 11 verschillende aromabranders. In principe hebben ze allemaal dezelfde werking. Alleen smaken verschillen natuurlijk. Sommige vinden juist een groot kuipje fijner, de ander weer niet. Wij bieden ook verschillende vormen aan op onze website.

Op onze facebookpagina, heb ik een kleine poll gehouden. Ik heb hierbij mensen de keus gegeven welke aromabrander het best in de smaak valt. Met veruit de meeste stemmen had de “Trendy 2” gewonnen. Dat houdt dus in dat deze het beste in de smaak valt bij ons facebook publiek. Voor de overige foto’s kunt u terecht op onze facebookpagina.


(De “Aromabrander Japan”)

Gebruik:

Let er wel op dat je de juiste hoeveelheid etherische olie gebruikt. Wanneer je relatief veel etherische olie in het kuipje giet ten opzichte van water, heb je kans dat de olie gaat branden. Zorg er dus voor dat het kuipje gevuld is met water. Voeg daarna 3 tot 5 DRUPPELS olie toe aan het kuipje. 1 milliliter bestaat ongeveer uit 20 druppels.

Design:

In totaal verkopen wij 4 verschillende aromabranders. In principe werken ze allemaal op dezelfde manier. Alleen smaken verschillen natuurlijk. Sommige vinden juist een groot kuipje fijner, de ander weer niet. Wij bieden deze 4 verschillende vormen aan op onze website.

Een gemiddeld waxinelichtje heeft 8 branduren. Minimaal 4 uur van de 8 blijft de aromabrander de geur afgeven van de desbetreffende olie. Zelf vind ik de : “Degelijk 1” het mooiste. Deze heeft een robuuste uitstraling en heeft een groot kuipje. Het mooiste aan deze aromabrander vind ik toch wel de kleurcombinatie. Het ziet er erg stijlvol uit.

Zelf vind ik de : “Aromabrander Blauw Zwart” het mooiste. Deze heeft een robuuste uitstraling en heeft een groot kuipje. Het mooiste aan deze aromabrander vind ik toch wel de kleurcombinatie. Het ziet er erg stijlvol uit.

(De “Aromabrander blauw zwart”)

Benieuwd naar de aromabranders? Neem gerust een kijkje op:
https://www.benc.nl/nl/etherische-olie/etherische-olie-accessoires/

Veel geurplezier,

Harm Embregts

Meest recente blogs

De aromabrander: Een heerlijke geur in iedere gewenste ruimte!

Je herkent het misschien wel, je schoonouders komen op bezoek en je wilt alles in huis tiptop hebben. Je hebt alles schoongemaakt en het aanrecht is leeg. Alleen lijkt het door de geur in huis dat je wel 10 honden verzorgt, in plaats van 1. Probeer dan eens een van onze aromabranders!

Dagelijks ontspannen, doe jij het?

De drukte van alledag maakt dat we soms vergeten om echt te genieten. Je rent van je bed naar het werk en van het werk naar de supermarkt omdat je toch ook nog moet eten. Dan is daar in de avond ook nog de sportschool die om de hoek komt kijken omdat je in vorm wilt blijven. Heb jij al een écht genietmomentje ingepland in je drukke ritme? Een moment waarop je echt even me-time hebt en je tot jezelf kunt komen?

Je woonkamer in winterse sferen

Iedereen vindt het fijn als het huis lekker fris ruikt, toch? Daarom zetten we elke dag een raam open om kamers te laten luchten en maken we regelmatig schoon. Maar hoe zorgen we voor een lekker ruikende kamer zonder het gebruik van flessen schoonmaakmiddel? Wij leggen je graag uit hoe je de huiskamer lekker laat ruiken met behulp van een aromabrander en een lekker geurend parfum.