U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sauna accessoires

Sauna accessoires zoals sauna emmers, sauna lepels, zandlopers met rood of wit zand, Chinese waaiers, brillenhouders en berken takken.
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 47 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 47 in totaal

  1. 1
  2. 2

Sauna Accessoires

Beauty & Care biedt verscheidene sauna accessoires zoals sauna emmers, sauna lepels, zandlopers met rood zand, chinese waaiers, brillenhouders en berken takken.

Sauna emmers worden gebruikt in de sauna om water met geur door middel van een saunalepel op de warme saunastenen te gieten. De zandlopers zijn handig in de sauna om te zien hoe lang je nog het beste in de sauna kunt blijven en om te zien hoe lang je al in de sauna zit. De Chinese waaiers kunnen gebruikt worden in de sauna ter decoratie of om mee te wapperen in de sauna. De berkentakken worden gebruikt om mee te wapperen in de sauna en om in het water in het sauna kuipje hun geur af te geven aan het opgietwater. Dit opgietwater wordt later ook gebruikt om mee op te gieten in de sauna en geeft een lichte berkengeur. De brillenhouders worden opgehangen in het voorportaal zodat alle brildragende mensen hier hun bril kunnen achter laten alvorens ze de sauna betreden.