U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sauna opgiet basic

De 75+ sauna opgiet basic geuren van Aardbei, Eucalyptus, Sauna Gold en Lavendel tot Zomer opgiet basic concentraat geven de sauna een extra dimensie in geurbeleving.
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 227 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 227 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Makkelijk doseren met Sauna opgiet basic

Sauna opgiet basic is nog makkelijker om te doseren dan gewoon sauna opgietmiddel omdat u daarbij bij elke geur 10 ml op 1 liter water kunt gebruiken. Dit omdat bij het produceren van de sauna opgiet basic geuren al rekening is gehouden met de geursterktes. De saunameester weet het beste welke hoeveelheid het meest aangenaam is voor de sauna.

Vrij groot assortiment opgiet basic geuren

De inmiddels al meer dan 75 sauna geuren van Acacia, Eucalyptus en Lavendel tot Zoete Roos sauna opgiet basic concentraat geven de sauna een extra dimensie in geurbeleving. Al onze sauna opgiet basic geuren zijn goed met elkaar te combineren tot heerlijke geurcombinaties. Indien u een thema gebruikt voor uw opgieting, pas dan de zintuigen (tijdens de opgieting: geuren, zien en horen en na de opgieting proeven van iets lekkers) zoveel mogelijk op elkaar af.

Gebruik sauna opgiet basic

Sauna opgiet basic wordt toegevoegd aan het sauna kuipje wat gevuld is met ijs of water. Het voordeel van het gebruik van ijs bij een opgieting is dat de geur niet verbrand op de sauna kachel en dat de geur geleidelijk aan vrij komt.